Slotenmaker Capelle aan den IJssel 2017-10-02T12:10:44+00:00

 

Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Van Delft Beveiligingen is de slotenmaker voor regio Capelle aan den IJssel die 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat om uw deur te openen en te helpen bij inbraakschade. Buitengesloten ? Sleutels kwijt? Schade na inbraak? Heeft u een slotenmaker Capelle aan den IJssel nodig bel dan Van Delft Beveiligingen!

Slotenmaker Capelle aan den IJsselSlotenmaker Capelle | Sleutel Kwijt?

 

 

Slot Kapot, Sleutel Kwijt of Buitengesloten

U bent uw sleutel kwijt? Uw slot is kapot? Of is uw sleutel afgebroken? Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Door onze jarenlange op het gebied van hang en sluitwerk weten wij als geen ander hoe we snel en adequaat moeten reageren om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn

U staat voor de dichte deur. Waarschijnlijk bent uw sleutels onderweg verloren. Gelukkig bieden wij een 24 uursservice, wij zijn op elke moment van de dag bereikbaar om uw problemen op te lossen. Doordat wij in de omgeving van Capelle zitten, kunnen wij snel ter plaatse zijn. Wij kunnen in veel gevallen uw slot openmaken zonder schade te veroorzaken. Bent u benieuwd naar ons aanbod?  U kan bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • 24 Uursservice bij u Thuis
  • Vervangen van sloten
  • Advies inbraakpreventie
  • Het openen van een slot of sloten

 

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat uw buitendeuren van stevige sloten zijn voorzien. Een goed slot houdt dieven buiten de deur. Het hang- en sluitwerk van uw binnendeuren is minder belangrijk. Hiervoor geldt dat het design van de sloten aansluit op de rest van uw interieur. Onze slotenmaker in Capelle aan den IJssel kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

 

Beveiliging van uw bedrijfspand of woning

Het aantal woninginbraken is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de woning goed te beveiligen. Een goede beveiliging schrikt inbrekers af, waardoor de kans een stuk kleiner is dat ze in uw woning proberen in te breken

 

Erkende Slotenmaker

Wij hebben zijn in de omgeving Breda een van de weinige slotenmakers, Wij hebben meerdere vestigingen waaronder Breda, Rotterdam , Den Haag en Tilburg. Misschien wilt u een extra sleutel bij laten maken bij onze sleutelmaker of nieuw hang- en sluitwerken laten aanbrengen tijdens een verbouwing? Bel ons dan op 010-2736300  in Capelle.