Loading...
About 2017-09-13T15:12:50+00:00

Wat Wij Doen

Van Delft Beveiligingen is het grootste slotenmakersbedrijf van Nederland en is de partner van Politie Rijnmond en Haaglanden voor spoedmeldingen,  VvE’s, Deurwaarders Winkelformules en natuurlijk elke consument in Nederland

Wij zorgen voor noodoplossingen na een inbraak, overdag voor het plaatsen van meerpuntsluitingen en of sloten. Veiligheidscilinders en/of veiligheidsdeurbeslag (kerntrek SKG***) zijn tegenwoordig een must voor elke toegangsdeur geworden met de modus operandi van de inbreker van deze tijd!

Juist wanneer U spoed heeft kunnen wij U als beste van dienst zijn. Wij kunnen vaak al binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarom werken wij juist voor Politie, Brandweer, VvE’s en woningbouwverenigingen.

U wordt snel en vakkundig geholpen door onze 24-uurs slotenservice monteurs. Onze monteurs rijden met zeer uitgebreide servicewagens. Zij hebben vrijwel alle typen en merken sloten aan boord om U gelijk een passende oplossing te bieden.

Het aanpakken grote clamiteiten behoort ook tot onze mogelijkheden door de grote hoeveelheid voorraad en medewerekers

De Grootste Slotenmaker van Nederland

Binnen 10 jaar is Van Delft uitgegroeid naar de grootste slotenmaker van Nederland met een eigen Groothandel voor hang en sluitwerk, winkel en webwinkel.

SCHADE VRIJ OPENEN VAN DEUREN
24/7 SNELSERVICE
GLASSCHADE HERSTEL
SLOTEN VERVANGEN
INBRAAKSCHADE HERSTEL
SLOTENSERVICE IN HEEL NEDERLAND

Wat Maakt Ons Uniek

De combinatie van 20+ monteurs op de weg die binnen 30 minuten ter plaatsen kunnen zijn gekoppeld aan een professioneel projectteam met uitgebreide expertise, en een groothandel met de scherpste prijzen voor hang en sluitwerk draagt zorg dat elke klant van consument tot B2B snel, professioneel en daadkrachtig geholpen kan worden 24 uur per dag

24/7 Slotenservice in Heel Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

Projectbegeleiding Hang en Sluitwerk

Van Delft is uw totaaloplossing voor hang- hang en sluitwerk en projectbegeleiding. Wij verzorgen U van professioneel advies, de levering den de montage van de producten inclusief de projectbegeleiding.

Fysieke Slotenwinkel & Webwinkel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

Onze Doelstelling

Van Delft Slotenmaker wil de beste slotenmaker van Nederland zijn en Blijven. Wij gaan voor een tien en niet voor een Zesje

Scherpste Prijzen

Als groothandel in hang en sluitwerk kunnen wij de scherpste tarieven bieden, zowel in de winkel, webwinkel en buitendienst.