Slotenmaker Zoetermeer 2017-09-26T16:41:42+00:00

Slotenmaker Zoetermeer

Heeft u nu een slotenmaker in Zoetermeer nodig? Heeft u uw sleutel aan de binnenkant laten zitten? Uzelf buitengesloten? Het gebeurt ons allemaal wel eens. Niets is daarbij zo vervelend als het lang wachten totdat iemand u komt helpen.

Van Delft Beveiligingen staat 24 uur per dag en 7 dagen per week overal in heel de regio Zoetermeer voor u klaar om de deur weer open te maken. Wij maken deuren altijd zonder zichtbare schade open, vaak is het vervangen van de sloten daarbij niet nodig.

Van Delft Beveiligingen is een lokaal opererend slotenmakers bedrijf. Veelal worden wij ingehuurd door politiemeldkamers, woningcorporaties en door particulieren.

Kortom als U uw huis niet meer binnen kan, problemen heeft met uw sloten, of nieuwe sloten geplaatst wilt hebben bel dan Van Delft Beveiligingen en wij staan voor u klaar.

Wij zijn uw slotenmaker Zoetermeer. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is ☎ 079-22100700

Slotenservice Zoetermeer

Door middel van onze slotenservice Zoetermeer, helpen wij mensen die zijn buitengesloten, omdat zij hun sleutel aan de binnenkant hebben laten zitten, deur is dichtgevallen of het slot niet meer functioneert. Onze slotenmakers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het volgende telefoonnummer: ☎ 079-2210070 . Wij helpen u in heel Brabant. Op het moment dat u ons belt kunnen wij u vertellen, hoe snel wij aanwezig kunnen zijn en wat de eventueel verwachte kosten zijn.

Inbraakschade Zoetermeer

Door onze jarenlange ervaring als slotenmaker kunnen wij u ook helpen met inbraakschade. Hierbij worden de kosten van eventuele reparaties vergoed door de verzekering. Op het moment dat er is ingebroken in uw huis, is het belangrijk dat uw zich weer veilig voelt. Onze slotenmakers kunnen u adviseren over welke maatregelen u het beste kunt treffen en deze eventueel ook uitvoeren. Wij leveren hierbij hang en sluitwerk dat voldoet aan de laatste eisen van het politiekeurmerk.

Inbraakbeveiliging Zoetermeer

Door de jaren heen hebben onze slotenmaker Zoetermeer helaas behoorlijk wat inbraken gezien. Hierdoor weten wij echter wel wat de beste manier is om uw huis te beschermen tegen inbraken. Hierbij denken wij niet alleen aan het hang en sluitwerk maar ook aan het plaatsen van verlichting. De combinatie van veilig hang en sluitwerk en verlichting zorgt ervoor dat de gelegenheids-inbreker u huis zal overslaan. Naast het beveiligen van uw huis is het ook belangrijk dat u bij brand snel uw huis uit kunt. Dit kunt u bijvoorbeeld oplossen door gebruik te maken van knopcilinders. Een bijkomt voordeel van knopcilinder is dat uw nooit de sleutel aan de binnenkant van de deur kan laten zitten.