Slotenmaker Leiden 2017-09-26T15:43:15+00:00

Slotenmaker Leiden

Buitengesloten in Leiden? Deur open zonder schade!

De sleutel aan de binnenkant laten zitten? Is de sleutel afgebroken? Functioneert het slot niet meer zoals het zou moeten?
Wij openen de deur zonder schade.

Binnengesloten in Leiden? Deur open zonder schade!

“Heeft u de voor of achterdeur op het nachtslot gedraaid en wilt deze niet meer open?”
Geen nood. Wij zijn gespecialiseerd in het schade vrij openen van deuren en weten het slot altijd zo te openen dat u na reparatie nergens meer iets van zult merken.

“Is het slot kapot of is er zojuist een inbraak geweest?”
Wij repareren en vervangen ieder type slot & sluiting.
Wij geven de voorkeur aan sloten met het ‘ SKG Keurmerk’, hierdoor bent u altijd verzekerd van top kwaliteit.

“Is uw slot aan vervanging toe? ”
Onze monteurs zullen u adviseren welk slot de beste keus in uw situatie zal zijn. Een duur slot hoeft niet altijd beter te zijn, soms is een alternatief slot voldoende. Welk slot u ook neemt, wij zorgen dat het weer werkt zoals het hoort!

24 uur service in Leiden.

U belt, wij komen! 24 uur per dag en 365 dagen per jaar staan wij klaar om service te verlenen wanneer u ons nodig heeft.
Is het 3 uur in de nacht en ; U staat buitengesloten? Er is bij u ingebroken of moeten per direct de sloten vervangen worden?
Één telefoontje naar ons en wij komen meteen u kant op om het probleem direct ter plaatse op te lossen.

Inbraakpreventie Leiden.

Wilt u weten of u eigenlijk wel echt goed beveiligd bent tegen inbraak?
Geef inbrekers geen kans en laat u adviseren.

Slotenservice Leiden

Een gespecialiseerde slotenmaker in Leiden nodig? Heeft u uw sleutel aan de binnenkant laten zitten? Uzelf buitengesloten? Het gebeurt ons allemaal wel eens. Het is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig is de slotenmaker van Leiden snel ter plaatse!

Van Delft Slotenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week overal in heel de regio Leiden voor u klaar om de deur weer open te maken. Wij maken deuren altijd zonder zichtbare schade open, waardoor het vervangen van sloten veelal niet noodzakelijk is.

Van Delft Beveiligingen is een landelijk opererend slotenmakers bedrijf. Veelal werken wij samen met politiemeldkamers, particulieren en woningcorporaties.

Kortom als U uw huis niet meer binnen kan, problemen heeft met uw sloten, of nieuwe sloten geplaatst wil hebben bel dan van Delft Beveiligingen wij staan voor u klaar.

Wij zijn uw slotenmaker in Leiden. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is ☎ 071-8001001071-8001001